Optie24 in Test

Optie24 is een gevestigde makelaar voor binaire opties

Optie24 is een makelaar voor binaire opties, die voor 2 jaar op de markt. De handel in binaire opties is vrij nieuw, Optie24 kan hier, maar nu al internationaal te bouwen in een goede positie, dat één is ontwikkeld in de afgelopen 2 jaar. De web-based Optie24 platform wordt beheerd door een geregistreerd bedrijf in Engeland. De meeste bedrijven zijn nog momenteel geregistreerd in Cyprus.

In Optie24 kunnen bereiken tot 85% rendement met binaire trading. Zo is de makelaar is een gemiddelde van de makelaars die meer gaan voor de betaling, als voor de vergoeding (zie optie Time of TraderXP). We beschrijven onze ervaring Optie24.
Trading instrumenten in Optie24

Optie24 biedt de handel op meer dan 30 actief op het gebied van grondstoffen, valuta, aandelen en indices. Dit is niet veel keuze, maar goed handelaren moeten ook slechts een paar waarden om uit te kiezen, geen succesvolle handelaar is in parallel met meer dan 5 activa. En dan vormt dit een grote uitdaging. Optie24 heeft zijn eigen software platform, dat ook de charme van deze broker vormt.

Op dit moment kunt u opties / put (hoog-laag) en One Touch opties te noemen. Range, 60 seconden of raak opties moeten het assortiment uit te breiden in de komende maanden. De minimale termijn voor opties is 15 minuten. Voor dit type optie maximaal 85% wordt http://binaireoptiesned.com/brokers/anyoption/ betaald.

Er zijn ook terugbetalingen tot 15%, moet met de punt liggen ernaast. Optie24 biedt nieuwe klanten een demo-account, die wij zeer op prijs stellen. Als u wilt proberen een platform tijden, is iets essentieels in binaire optie makelaars, maar nog niet de hele regel. wordt verhandeld op een normale werkdag handelsdag.

Customer Service, Banking & Bonus

Optie24 biedt nieuwe klanten een bonus op de eerste storting in het bedrag van 50%. Daarnaast kunnen klanten vrienden introduceren en ontvang 50 voor de USD als premie. Geniet van de genoemde vriend de standaard bonus voor nieuwe klanten en ook hen te krijgen nog 25 USD extra bonus. Daarom moet men slechts een email sturen naar de dienst van Optie24 en geef de details van de geworven vriend.

Deposito’s kunnen onmiddellijk op Optie24 worden uitgevoerd met creditcards (Visa, Mastercard, Diners, Amex), zoals Skrill Moneybookers en Webmoney. Via overschrijving is ook mogelijk om alleen de breiden tot Optie24 beleggingsrekening dan 3-5 dagen.

 

[caption id="attachment_15" align="aligncenter" width="300"]Degenen die het geluk kan veel geld te verdienen Degenen die het geluk kan veel geld te verdienen[/caption]

 

Als de regel geldt voor betalingen Erstauszahlung dat je moet mijn ID-kaart kopie te identificeren. Dit is een hoge veiligheidsnormen, moet de makelaar te maken in een aantal landen, zodat de kwestie van het witwassen van geld kan worden voorkomen. Op het gebied van sportweddenschappen is iets heel normaal. Met een creditcard, kunt u een maximum van slechts het bedrag dat u hebt betaald te betalen.

Meer geld ga dan naar de bankrekening via overschrijving. Afhankelijk van de betaling vereist Optie24 tot 48 uur voor de betaling, afhankelijk van de bank partners en betalingsmethode dan weer kan nemen tot 7 dagen voor de fondsen om te verschijnen in een. Portefeuilles als Skrill Moneybookers zijn hier vaak de snelste alternatief.

Geld verdienen klantenservice is Optie24 handelsdag rond de klok te bereiken via e-mail, telefoon hotline en live chat. Daarom moet men krachtig zijn het Engels, op dit moment zijn er noch de Optie24 website, noch de klant in het Duits. Onze ervaring met de klantenservice Optie24 zijn positief.
Blijf altijd kalm

Iedereen die Optie24 mobiel, waarvoor de makelaar wordt optimaal voorbereid te gebruiken. Er is een Optie24 app voor iPhone en Android, die kan worden gedownload van de AppStore of Google Play. De Optie24 app maakt het mogelijk de handel in de weg en naar onze mening handel een goed ontworpen toepassing.
Arrow Green afsluiting van onze ervaring met Optie24

Optie24 zijn er nog niet in het Duits. De broker binaire opties is één van de betere platforms in de markt. Customer service is zeer goed, de rendementen zijn in de competitie milieu zo goed en de mobiele apps zijn een perfecte aanvulling op de winkels. Onze ervaring met Optie24 zijn erg goed, net als de makelaar kan aanbevelen.